Χαλκίδα : Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου! Έχασε τον πατέρα του - Φωτογραφίες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χαλκίδα : Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου! Έχασε τον πατέρα του - Φωτογραφίες

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Αργύρης Αγγέλου, αφού έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο του πατέρα του σε ηλικία 77 ετών.
Ο Χαλκιδέος ηθοποιός βρισκόταν στην Αθήνα όταν έλαβε το μοιραίο τηλέφωνημα από τα αδέρφια του και στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, κατέρρευσε.
Είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και συχνά πυκνά τον βοηθούσε στο οπωροπωλείο της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας.
Ο Γιώργος Αγγέλου πάλευε για αρκετά χρόνια με την επάρατη νόσο, αλλά από τις συνεχόμενες χημειοθεραπείες ο οργανισμός του δεν άντεξε και έσβησε σε ηλικία 77 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την σύζυγο του Αναστασία και τα 5 παιδιά του.
"Είμαστε συγκλονισμένοι", τόνισε στο eviazoom ο αδερφός του ηθοποιού, Χρήστος Αγγέλου (φώτο)
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του που έγινε χθες το μεσημέρι στον Iερό Nαό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας.
Ανάμεσα τους και ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος του Αργύρη Αγγέλου και γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο τον θανόντα.
Στην φωτογραφία του eviazoom που έχει τραβηχτεί πριν αρκετά χρόνια στη Χαλκίδα, βλέπουμε τον Γιώργο Αγγέλου μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι του ηθοποιού που στο άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης έσπευσαν να στείλουν στον  Αργύρη τα συλλυπητήρια τους, κι εκείνος έγραψε στο twitter: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!!
Είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές… Να σας έχει ο Θεός καλά!!».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ