Σοκ στην Κύμη: Αυτοπυρπολήθηκε 60χρονος συνταξιούχος μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Σοκ στην Κύμη: Αυτοπυρπολήθηκε 60χρονος συνταξιούχος μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα αυτοκτονία στην Εύβοια μέσα σε ένα μήνα...
Πρόκειται για 60χρονο τεχνικό του ΟΤΕ, ο οποίος σήμερα το πρωί εισέβαλλε στο υπόγειο της υπηρεσίας στην Κύμη και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να τυλιχθεί και ο ίδιος στις φλόγες.
Καταστράφηκε ολοσχερώς το κτίριο - Δείτε την ανακόινωση του ΟΤΕ
Όλα έγιναν στις 10 το πρωί στο κέντρο της Κύμης.
Ο 60χρονος άνδρας εργαζόταν στο υποκατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε βγεί σε σύνταξη, η οποία όμως αργούσε να του καταβληθεί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τους κατοίκους της Κύμης.
Σήμερα το πρωί ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στην ζωή του και μάλιστα με τραγικό τρόπο.
Εισέβαλλε στο κτίριο του ΟΤΕ και μόλις βρέθηκε στο υπόγειο έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να τυλιχθεί και ο ίδιος στις φλόγες.
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι έβλεπαν να βγαίνουν καπνοί από το κτίριο, ενώ άμεσα κατέφθασε στο σημείο μεγάλη πυροσβεστική δύναμη και κατά την επιχείρηση κατάσβεσης ανασύρθηκε απανθρακωμένος ο 60χρονος.
Στο εν λόγω κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο κτίριο δεν αιτιολογείται. 
Επί τόπου μετέβησαν αμέσως ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο ΟΤΕ:
"Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, γύρω στις 10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Αστικό Κέντρο (ΑΚ) Κύμης Ευβοίας του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό.
Ο OTE υποστηρίζει τις Αρχές στο έργο τους για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και αναμένει το πόρισμά τους για την ταυτότητα του θύματος.
Εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις τηλεφωνίας και ADSL που αφορούν στην πόλη της Κύμης και τη γύρω περιοχή.
Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο".

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ