Εύβοια: Θρήνος για την 15χρονη που έσβησε από σπάνιο καρκίνο! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια: Θρήνος για την 15χρονη που έσβησε από σπάνιο καρκίνο! ΦΩΤΟ

Η 15χρονη Κορίνα άφησε την τελευταία της πνοή στο παιδικό ογκολογικό κέντρο "Ελπίδα", από μία σπάνια μορφής καρκίνου, πολύμορφο γλοιοβλάστωμα IV στο νωτιαίο μυελό.
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Αρτάκη, για τον άδικο χαμό της 15χρονης, η οποία έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο εδώ και δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα έπασχε από μία σπάνια μορφής καρκίνου, πολύμορφο γλοιοβλάστωμα IV στο νωτιαίο μυελό και πριν λίγες ημέρες έσβησε στο παιδικό ογκολογικό κέντρο "Ελπίδα" που νοσηλεύοταν εκεί το τελευταίο διάστημα.
Το κοριτσάκι είχε υποβληθεί σε πάμπολλες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, ενώ έκανε και φυσικοθεραπεία στο κέντρο φυσικής αποκατάστασης στην Αρτάκη, καθώς η 15χρονη είχε μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω.
Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς της, οι οποίοι δεν μποριύν να πιστέψουν ότι έσβησε για πάντα το χαμόγελο της μονάκριβης κόρης τους.
Ο θάνατος της, έχει συγκλονίσει τους γιατρούς του φυσιοθεραπευτηρίου, οι οποίοι την χαιρέτησαν με μία συγκινητική ανακοίνωση:
"Καλό ταξίδι Κορίνα και σε ευχαριστούμε που φώτισες τις ζωές μας με την παρουσία σου... Η σκέψη όλων μας θα είναι πάντα μαζί σου, στους ουρανούς."
Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή της Μυτιλήνης, από όπου κατάγοταν και πλήθος κόσμου την συνόδευσε στη τελευταία της κατοικία.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ