Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε τα Δικαστήρια Χαλκίδας - Φωτό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε τα Δικαστήρια Χαλκίδας - Φωτό


Τον Χαράλαμπο Αθανασίου συνόδευσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά την επίσκεψή του στα δικαστήρια της Χαλκίδας, πραγματοποίησε συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάμπρο Γκανή, με δικαστές, δικηγόρους και εκπροσώπους δικαστικών υπαλλήλων.
Ο Υπουργός με την ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε τον κ. Κεδίκογλου για τη συνεργασία και την ενημέρωση που είχε από τον ίδιο για τα επιμέρους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι ασκεί έντονες πιέσεις για την επίλυσή τους, όπως είναι το πρόβλημα τηςστελέχωσης του Εφετείου Εύβοιας, καθώς και της ανάγκης αύξησης του αριθμού των δικαστών και των δικαστικών Υπαλλήλων στα δικαστήρια της Χαλκίδας, αλλά και αυτό της στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών σε έναν κατάλληλο χώρο.
Σχετικά με την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων, ο κ.Αθανασίου διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθούν τα δικαστήρια με δικαστές και υπαλλήλους και από τα 2.500 κενά σε όλη τη χώρα θα καλυφθούν τα 1.100, ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλο στοίχημα την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ