Πάτρα: 226 χρόνια φυλακή στους γονείς που έκαναν όργια με τα παιδιά τους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Πάτρα: 226 χρόνια φυλακή στους γονείς που έκαναν όργια με τα παιδιά τους!

123 χρόνια φυλακή στον πατέρα και 103 στη μητέρα των παιδιών επέβαλε το δικαστήριο, για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο... ειδησεισ ευβοια - ευβοια ειδησεις
Ποινή φυλάκισης 123 χρόνων στον πατέρα και 103 στη μητέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους δύο γονείς από τη Λεύκα οι οποίοι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.
Το ζευγάρι ήταν προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους.
Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.
Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν η γυναίκα φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».
Αυτά τα λόγια μεταφέρθηκαν και στο δικαστήριο, χωρίς η γυναίκα να τα διαψεύσει.
Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ