Πρόταση στον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει για δήμαρχος Πειραιά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πρόταση στον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει για δήμαρχος Πειραιά!

Το σκέφτεται αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Στην περιφέρεια Πειραιώς εκλεγόταν βουλευτής και ο πατέρας του.
Ενα πολιτικό «θρίλερ» εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στον Δήμο του Πειραιά που γενικότερα θα προκαλέσει ευρύτερο ζήτημα αν φυσικά καταλήξει.
Επιφανείς πολίτες αλλά και φορείς της πόλης έχουν αναπτύξει έντονη κινητικότητα γύρω από μια «βαριά υποψηφιότητα» στον Πειραιά, που φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτήν του προέδρου του Ολυμπιακού, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι της πολιτικής ανεξαρτήτως κομμάτων, του εμπορίου και των επιχειρήσεων, ακόμα και της Εκκλησίας ζήτησαν από τον Μαρινάκη να αναλάβει δράση και στην αγαπημένη του πόλη όπου έζησε και μεγάλωσε και φυσικά εκει διακρίθηκε ως πολιτικός και ο αείμνηστος πατέρας του Μιλτιάδης.
Σύμφωνα με το protοthema, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το σκέφτεται, αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμα αφού οι ασχολίες του με τη ναυτιλία αλλά κυρίως τον Ολυμπιακό είναι εξόχως απαιτητικές.
Η αγάπη του πάντως για τον Πειραιά, τα κοινά και το πάθος του για δράση στον χώρο είναι δεδομένα. Επεται συναρπαστική συνέχεια στην πολιτική σκηνή εάν τελικώς το αποφασίσει…

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA