Ο σκύλος βαρέθηκε να περιμένει και άρχισε να κορνάρει! VIDEO | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο σκύλος βαρέθηκε να περιμένει και άρχισε να κορνάρει! VIDEO

Ο σκύλος ράτσας μπόξερ, δεν είχε άλλη υπομονή να περιμένει το αφεντικό του μέσα στο αυτοκίνητο και απλά πήγε στη θέση του οδηγού και άρχισε να κορνάρει επίμονα! 
Έχει και η σκυλίσια υπομονή τα όριά της και προφανώς η νεαρή Fern δεν μπορούσε να περιμένει άλλο όταν οι ιδιοκτήτες της Graham και Fiona Haddow την άφησαν μόνη της στο αυτοκίνητο στο Dundee της Σκωτίας.
Τότε το 18 μηνών μπόξερ αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του: πήδηξε στη θέση του οδηγού, πάτησε με… επιμονή, χάρη και το απαράμιλλο στυλ της ράτσας του την κόρνα!
Οι Haddow λένε πως την είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο μόνο για πέντε λεπτά όταν άκουσαν την κόρνα, ενώ επισκέπτονταν μία γκαλερί.
Δεν έδωσαν αρχικά πολλή σημασία και συνέχισαν την περιήγησή τους στην έκθεση. Όταν επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους, 15 λεπτά μετά, ξαφνιάστηκαν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί γύρω του, ανήσυχο για την κατάσταση της Fern.

«Άρχισα να τρέχω προς το αυτοκίνητο μόλις είδα από μακριά τον κόσμο, νόμιζα πως η Fern κάτι έπαθε.
Όταν πλησίασα κατάλαβα πως ο κόσμος γελούσε με τον σκύλο μας που εξακολουθούσε να πατάει αφοσιωμένη την κόρνα. Η Fern με κοίταξε για λίγο και συνέχισε απτόητη», τόνισε ο 58χρονος Graham. «Είναι λίγο ντίβα, θέλει πάντα την προσοχή μας και τώρα που το πέτυχε με την κόρνα, νομίζω πως θα το ξανακάνει…», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA