Χαλκίδα: Καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη για παράνομη αφισοκόλληση και ρύπανση του περιβάλλοντος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη για παράνομη αφισοκόλληση και ρύπανση του περιβάλλοντος!

Η Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, καταγγέλει τον Χρήστο για εκτεταμένη αφισοκόλληση στην Χαλκίδα, ρυπαίνοντας την πόλη και προσβάλλοντας την αισθητική της.
Ο Χρήστος Παγώνης γέμισε την Τετάρτη όλη τη Χαλκίδα με αφίσες που καλούσαν τους πολίτες να υπερψηφίσουν το συνδυασμό του. - Φωτό

"Ως πρόεδρος της Επιτροπής, είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω τη συμπεριφορά του υποψηφίου Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Χρ. Παγώνη να επιλέξει, δια της εκτεταμένης αφισοκόλλησης, την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή άσκησε άψογα τα καθήκοντά της, καθώς, με τα ταμπλό που αναρτήθηκαν ανά τον Δήμο, έδωσε τη δυνατότητα προβολής όλων των υποψηφίων συνδυασμών και δημάρχων.
Και όλα κύλησαν μέχρι τώρα, ομαλά.
Ουδεμία καταγγελία έχει υπάρξει για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής. Ενώ τους όρους και κανόνες της Επιτροπής και της εκλογικής νομοθεσίας, τους σεβάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες.

Με θλιβερή εξαίρεση τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», ο οποίος επέλεξε παρανόμως αυτήν τη μέθοδο προβολής, ρυπαίνοντας την πόλη και προσβάλλοντας την αισθητική της."

Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA