Νέα Λάμψακος: Πακιστανός πουλούσε λαθραία τσιγάρα - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα Λάμψακος: Πακιστανός πουλούσε λαθραία τσιγάρα - ΦΩΤΟ

Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Πακιστάν στην Νέα Λάμψακο, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα...
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 310 λαθραία πακέτα τσιγάρων, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 4.375 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθη, χθες (4-5-2014) το βράδυ στην Νέα Λάμψακο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με αγορά και πώληση λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 31χρονο, διότι στην κατοχή του αλλά και στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

(310) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Tο χρηματικό ποσό των (4.375) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (laptop), μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται ο τρόπος κτήσης τους.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 31χρονου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από την χώρα κ.λ.π.), σύμφωνα με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA