Παγώνης: Ο Ζεμπίλης είναι ο πραγματικός συνομιλητής της Χρυσής Αυγής! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Παγώνης: Ο Ζεμπίλης είναι ο πραγματικός συνομιλητής της Χρυσής Αυγής!

Με φωτογραφία από το site της Χρυσής Αυγής, απαντά ο Χρήστος Παγώνης στην οποία απεικονίζεται ο Θανάσης Ζεμπίλης  να συνομιλεί στο γραφείο του, με τον Νίκο Μίχο και τον υποψήφιο.
Να σημειωθεί, ότι η φωτογραφία - δημοσίευση είναι τραβηγμένη, πολύ καιρό πριν από τις εκλογές.

Ο Χρήστος Παγώνης τονίζει τα εξής:
"Με θλίψη και αποτροπιασμό αντιμετωπίζω την συνεχιζόμενη προσπάθεια λασπολόγησης μου από συγκεκριμένους κύκλους που πρόσκεινται στον ανθυποψήφιο μου κ. Θ. Ζεμπίλη.
Σε όλη την προεκλογική περίοδο ακολουθήσαμε ως συνδυασμός μια μετριοπαθή στάση καθώς πεποίθηση μας είναι ότι τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» και οι πολιτικοί τακτικισμοί δεν αφορούν τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας και πολύ περισσότερο τους συμπολίτες μας που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Απέναντι σε αυτά τα μεγάλα και ουσιώδη, έχουν μια Δημοτική Αρχή που παθητικά παρακολουθεί τις εξελίξεις ανήμπορη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας και επιλέγει τον δρόμο της λάσπης για να καλύψει τα προφανή, ότι δηλαδή πραγματικοί συνομιλητές της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι οι λασπολόγοι.

Θέλουμε μια πόλη Ανοιχτή! Αφήνουμε πίσω μας το Γκρίζο και επιλέγουμε το Χρώμα."

Δείτε επίσης:
Μύλος στην Χαλκίδα: Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε ότι την προσέγγισε "μεγαλοστέλεχος" του Χρήστου Παγώνη για στήριξη στις εκλογές! 

Χ. Παγώνης: Αν έχει γίνει συνάντηση με την ΧΑ την καταδικάζω - Mε όλους μπορώ να συνεργαστώ εκτός από την Χρυσή Αυγή!

Χαλκίδα: Καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη για παράνομη αφισοκόλληση και ρύπανση του περιβάλλοντος!

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA