Λιάγκας: Έχασα όλα μου τα χρήματα σε απάτη - Πήγαινα για εγκεφαλικό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Λιάγκας: Έχασα όλα μου τα χρήματα σε απάτη - Πήγαινα για εγκεφαλικό!

Δείτε τι είπε για την απίστευτη απάτη που βρέθηκε μπλεγμένος και πως τον έσωσε η Σάσα Σταμάτη...
Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τρία χρόνια έδωσε χθες βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας στον Θέμο Αναστασιάδη. Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Όλα Τρέλα.
Ο παρουσιαστής περιέγραψε πως έμαθε ότι έχασε όλα του τα λεφτά τον περασμένο Αύγουστο, κάτι που παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλικό, από το οποίο κατά μία έννοια τον γλίτωσε η συνάδελφο του Σάσα Σταμάτη....«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος που παρακολουθεί το θέμα να δούμε τι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή.
Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου.
Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει, ούτε δραχμή. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA