Βασιλικό: Έπιασαν τον κυνηγό μετάλλων πριν πουλήσει τη λεία του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Βασιλικό: Έπιασαν τον κυνηγό μετάλλων πριν πουλήσει τη λεία του!

Αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας που περιπολούσαν στο Βασιλικό, τον πέτυχαν να μεταφέρει ένα μεταλλικό κεντρικό άξονα μοτέρ μήκους δύο μέτρων με τρεις κυλίνδρους, μεταλλικές σωληνώσεις γεώτρησης μήκους πέντε μέτρων και πέντε φύλλα μεταλλικών τσίγκων...
Ένα 24ωρο μετά τη διάρρηξη που είχε κάνει μέρα- μεσημέρι σε ένα κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού, ξεκίνησε για να πουλήσει σε μάντρα με σκραπ τη λεία του ένας 41χρονος Αλβανός «κυνηγός» μετάλλων. Όμως, δεν έφτασε ποτέ!

Αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας που περιπολούσαν στο Βασιλικό, τον πέτυχαν να μεταφέρει ένα μεταλλικό κεντρικό άξονα μοτέρ μήκους δύο μέτρων με τρεις κυλίνδρους, μεταλλικές σωληνώσεις γεώτρησης μήκους πέντε μέτρων και πέντε φύλλα μεταλλικών τσίγκων. Αμέσως υποψιάστηκαν ότι τίποτε από αυτά δεν του ανήκε.

Κατά την προανάκριση, ο 41χρονος ομολόγησε ότι είχε κλέψει τα μεταλλικά αντικείμενα κι έτσι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κεραμοποιείου, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA