Είδαν κροκόδειλο στο Ρέθυμνο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Είδαν κροκόδειλο στο Ρέθυμνο!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας που έκαναν αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών!
Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ανέφερε στο rethemnosnews.gr, ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών, παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος!»
«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα, όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε», υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης.

Οι αρχές, πλέον, θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη ο κροκόδειλος,  ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης, προκειμένου να εντοπιστεί.

Ο κ. Μαμαγκάκης εκτιμά ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα, ενώ δε βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA