Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Λεπτό προς λεπτό οι συμπλοκές με τους αστυνομικούς και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι...

ΒΙΝΤΕΟ
  Όλα όσα έγιναν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν ότι ο συλληφθείς πλέον τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης ήταν αποφασισμένος για όλα.
'Ηταν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ενημερώνονται για ένα άτομο που κινείται ύποπτα στο Μοναστηράκι. Ενημερώνουν το κέντρο και αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής τους λέει να σπεύσουν στην περιοχή.
Είναι η στιγμή που ο Νίκος Μαζιώτης φορώντας περούκα και γυαλιά ηλίου μπαίνει σε ένα κατάστημα με είδη κάμπινγκ στην συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς.


Εκεί ο Νίκος Μαζιώτης, ζητάει να αγοράσει κάποιον σάκο.
Όμως μια γυναίκα που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα παρατηρεί ότι κάτω από την μπλούζα του έχει όπλο. Στην συνέχεια τον αναγνωρίζει.
Ειδοποιεί την αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ βρίσκονται έξω από το κατάστημα. Με το που βγαίνει προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν και να του κάνουν έλεγχο αλλά εκείνος δεν διστάζει λεπτό. Βγάζει το όπλο και αρχίζει να πυροβολεί εναντίον τους.
Εκείνοι ανταποδίδουν τα πυρά.

Στην κυριολεξία από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές αν σκεφτεί κανείς ότι ο αδίστακτος τρομοκράτης πυροβολούσε στο ψαχνό σε μια περιοχή γεμάτη κόσμο, γεμάτη ανυποψίαστους περαστικούς, τουρίστες και εργαζόμενους.
Τα δυο σημεία στα οποία συνεπλάκη με τους αστυνομικούς ήταν κατάμεστα από κόσμο σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Αθήνας και μάλιστα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Μαζιώτης συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό, οι δυο τουρίστες στον Ερυθρό και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Την ώρα της δεύτερης συμπλοκής επικρατεί πανικός.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν δυο ή τρείς ανθρώπους να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο προς διαφορετικές κατευθυνσεις. Επίσης, εντύπωση προκαλεί ότι από το σημείο φεύγει ο οδηγός ταξί με το οποίο επιχείρησε αρχικά να διαφύγει ο Νίκος Μαζιώτης και τελικά εντοπίζεται στο Περιστέρι!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA