Θυμήθηκε...την Βόρεια Εύβοια ο Σίμος Κεδίκογλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Θυμήθηκε...την Βόρεια Εύβοια ο Σίμος Κεδίκογλου!

Ο Σίμος Κεδίκογλου από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση, έχει πάρει σβάρνα όλη την Εύβοια...
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ.της  Ένωσης Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό, παρευρέθηκε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βόρεια Εύβοια το διάστημα 11 με 13 Ιουλίου, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την νέα Δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού κα Λίνα  Ευσταθίου -Σπανού, με στελέχη του ΥΠΕΚΑ, και του ΕΚΚΕ καθώς και με τοπικούς παράγοντες. 

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για  θέματα, που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης και  αφορούν στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των μονάδων ιαματικού τουρισμού – θερμαλισμού , καθώς και ανάπτυξης του ιαματικού τουρισμού – θερμαλισμού στις περιφέρειες ενόψει μάλιστα και των ενεργειών του για  την απρόσκοπτη διοργάνωση  του συνεδρίου της Παγκόσμιας Οργάνωσης  Θερμαλισμού, που θα διεξαχθεί στην Αιδηψό στις 09-12/10/2014.
Επίσης, στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο κ. Κεδίκογλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, Πύραρχο κ. Πέγκα Γιώργο, το διοικητικό προσωπικό και τους πυροσβέστες με αντικείμενο την πυροπροστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε, παράλληλα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβέστες την τρέχουσα περίοδο, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία της  Βόρειας Εύβοιας, που είναι στην πιο ψηλή ζώνη επικινδυνότητας καθ’  όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα μέσα.

Ο κ.Κεδίκογλου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη των σοβαρών ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό με στόχο την ενίσχυση της πολύ σημαντικής και ταυτόχρονα πολύ δύσκολης δουλειάς των Πυροσβεστών και προς την κατεύθυνση αυτή θα γίνουν προσπάθειες για την παράδοση  ενός Πυροσβεστικού οχήματος στην Π.Υ Ιστιαίας.
Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τους Πυροσβέστες για την προσφορά τους,  δήλωσε χαρακτηριστικά: « οφείλουμε και έχουμε χρέος να βρισκόμαστε  δίπλα στους πυροσβέστες για να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει για την προστασία του φυσικού μας πλούτου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA