Αταλάντη: Βόλτα με πλαστές πινακίδες για 24χρονο Πακιστανό! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αταλάντη: Βόλτα με πλαστές πινακίδες για 24χρονο Πακιστανό! ΦΩΤΟ

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Πακιστάν στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας...
Ειδικότερα κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, κατελήφθη ο 24χρονος από τους αστυνομικούς, να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος της απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθως διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι για το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή την 04-05-2014 στην περιοχή της Πιερίας, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, ιδίας μάρκας, τύπου και χρώματος.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τόσο η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που κατείχε ο 24χρονος, όσο και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτού, ήταν ομοίως πλαστά.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα κινητό τηλέφωνο και το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο φυλάσσεται, προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχο του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA