Αυτός ο άνδρας εξαπάτησε 22 ηλικιωμένους - Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτός ο άνδρας εξαπάτησε 22 ηλικιωμένους - Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες!

Αυτός ο άνδρας εξαπάτησε 22 ηλικιωμένους - - Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες! Ο 44χρονος συνελήφθη και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται - Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα...
Ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 25-04-2014 έως 23-08-2014 προσέγγισε τουλάχιστον 22 ηλικιωμένα άτομα, στα οποία συστήνονταν ως οικογενειακό τους πρόσωπο και προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.
Αυτός ο άνδρας εξαπάτησε 22 ηλικιωμένους - - Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες!
Επιπλέον, σε αρκετές περιπτώσεις αφαιρούσε χρήματα χρησιμοποιώντας σωματική ή ψυχολογική βία σε βάρος των θυμάτων, από τα οποία απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 67.740 ευρώ. Πρόκειται για τον Σωτηριάδη Γεώργιο του Σάββα, γεν. 28-01-1970, στη Γερμανία. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 44χρονου σ’ αυτές.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA