Χαλκίδα: Ο Μαρκόπουλος "ξέχασε" να πάει στο δικαστήριο και θα πληρώσει πρόστιμο για λιπομαρτυρία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ο Μαρκόπουλος "ξέχασε" να πάει στο δικαστήριο και θα πληρώσει πρόστιμο για λιπομαρτυρία!

Χαλκίδα: Ο Μαρκόπουλος "ξέχασε" να πάει στο δικαστήριο και θα πληρώσει πρόστιμο για λιπομαρτυρία - Σκληρή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ΕύβοιαςΤο Τριμελές Πλημμελειοδίκειο Χαλκίδας τιμώρησε με πρόστιμο τον βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος δεν παρέστη στην σημερινή εκδίκαση της μήνυσης που ο ίδιος έχει υποβάλει κατά μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εύβοιας, για την γνωστή πλέον υπόθεση της αφίσας που τον χαρακτήριζε "πολιτικό απατεώνα"...

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για την επιστρφή του βουλευτή στη ΝΔ, και εκτός από τις αποδοκιμασίες μοίρασαν φέιγ βολάν, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη της Χαλκίδας που τον αποκαλούσαν «πολιτικό απατεώνα».
Η αντίδραση του Κώστα Μαρκόπουλου ήταν άμεση και κατέφυγε στην δικαιοσύνη. 
Σήμερα, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της μήνυσης στο Τριμελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας, αλλά ο βουλευτής δεν έδωσε το παρών και τιμωρήθηκε με πρόστιμο για λιπομαρτυρία. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 13 Ιανουαρίου 2015.

Οι ΑΝΕΛ Εύβοια εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
Έλαμψε δια της απουσίας του σήμερα ο βουλευτής Εύβοιας Κ.Μαρκόπουλος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, το οποίο και του επέβαλε πρόστιμο για λιπομαρτυρία, αφού επέλεξε να μην παρευρεθεί, χωρίς καν να ενημερώσει, στην εκδίκαση της μήνυσης που ο ίδιος είχε υποβάλει κατά μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εύβοιας.
Φαίνεται ο κος Μαρκόπουλος είναι σοβαρά απασχολημένος αυτό το διάστημα στο να διαπληκτίζεται με τον έτερο βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Σ. Κεδίκογλου, για το σκάνδαλο της συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας.
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας, μη δειλιάζοντας μπροστά στην προσπάθεια φίμωσης μας από τον βουλευτή και σεβόμενοι την Ελληνική Δικαιοσύνη, παρευρεθήκαμε σύσσωμοι στα Δικαστήρια Χαλκίδας και θα παραβρεθούμε εκ νέου στις 13 Ιανουαρίου 2015, νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής μας, συνεχίζοντας το ίδιο δυναμικά να παλεύουμε για τον Ευβοιωτικό λαό απέναντι στο κυβερνητικό σύστημα."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA