Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αφράτι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αφράτι (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αφράτι (ΦΩΤΟ)
Επόμενος σταθμός της εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές κοινωνίες ήταν το Αφράτι...
Χθες, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία του Αφρατίου με τη συνδιοργάνωση της Οργάνωσης Μελών Χαλκίδας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Χαλκίδας Νίκος Σιόλιας, ο οποίος αφού επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πηγαίνει στις γειτονιές και στα χωριά για να περιγράφει απλά τα προβλήματα, κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή.
Τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας εκπροσώπησε ο Σταμάτης Βαρδαρός, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει σε επαφή με τα στελέχη του, προκειμένου να απομακρυνθεί ο φόβος και η δυσπιστία που καλλιεργείται συστηματικά από τα ΜΜΕ.
Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αφράτι (ΦΩΤΟ)
Ο Στέλιος Ελληνιάδης, αφού στάθηκε ιδιαίτερα στις οδυνηρές συνέπειες της ακολουθούμενης πολιτικής σε ολόκληρους οικονομικούς κλάδους, όπως οι κατασκευές ή η αγροτική παραγωγή, ανέπτυξε όψεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στη διεύρυνση της δημοκρατίας, στην προστασία και αξιοποίηση του πλούτου της χώρας και στην εμπέδωση ενός άλλου πολιτικού πολιτισμού, όπου η πολιτική δεν θα υπαγορεύεται από οικονομικά συμφέροντα.

Σε αυτήν την προσπάθεια η στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στην κυβερνητική ανάθεση. Σε αυτήν την προσπάθεια απαιτείται συμμετοχή και κριτική.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA