Εύβοια: 40 αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: 40 αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ

Εύβοια: 40 αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘΣε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομικών η Θεσσαλονίκη, με τρεις εισαγγελείς να επιβλέπουν τα μέτρα... 
40 αστυνομικοί από την Εύβοια βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα και θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, μετακινήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, του αστυνομικού τμήματος και μία διμοιρία.
Τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ θα γίνουν αύριο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ έχουν προγραμματιστεί και διαδηλώσεις διάφορων φορέων, οργανώσεων και συνδικάτων.

Το επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί συσκέψεις επί συσκέψεων και σε κάποιες παρέστη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης.
Περίπου 4.000 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές της χώρας, θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη ενώ η εισαγγελία έκανε δεκτό, το γραπτό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ για τη διάθεση τριών εισαγγελέων που θα εποπτεύουν τα αστυνομικά μέτρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων την ημέρα των εγκαινίων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA