Καταλήψεις δημαρχείων κατά της αξιολόγησης - Πιστός στην συγκυβέρνηση ο Παγώνης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταλήψεις δημαρχείων κατά της αξιολόγησης - Πιστός στην συγκυβέρνηση ο Παγώνης!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
Την ώρα που οι εργαζόμενοι των δήμων κινδυνεύουν με απόλυση, ο Χρήστος Παγώνης λέει "ΝΑΙ" σε ότι πει ο Μητσοτάκης...
Με καταλήψεις δημαρχείων συνεχίζουν σήμερα Τρίτη οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση και για τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ έχει ορίσει την 30ή Σεπτεμβρίου ως «Ημέρα Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Οι καταλήψεις πραγματοποιούνται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, παράλληλα με συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις «για να συζητηθούν τα προβλήματα-αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Για «κομματικό εναγκαλισμό δημάρχων» έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την αρνητική στάση ορισμένων συναδέλφων του στην αξιολόγηση.

Διευκρινίσεις σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών των δημόσιων υπάλληλων έδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον απόηχο της 
εισαγγελικής έρευνας για το θέμα και της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους δημάρχους. Το υπουργείο επισημαίνει ότι ο έλεγχος για την μετατροπή συμβάσεων σε αορίστου χρόνου δεν αμφισβητεί τα κριτήρια του Προεδρικού Διατάγματος Παυλόπουλου και δεν αφορά όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA