Τι απαντά η βουλευτής με το ντεκολτέ - "Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου!" είπε ο Τραγάκης μόλις την είδε! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τι απαντά η βουλευτής με το ντεκολτέ - "Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου!" είπε ο Τραγάκης μόλις την είδε! ΒΙΝΤΕΟ

Τι απαντά η βουλευτής με το ντεκολτέ - "Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου!" είπε ο Τραγάκης μόλις την είδε! ΒΙΝΤΕΟ Η εμφάνισή της χθες στην ορκωμοσία της στην Βουλή προκάλεσε ποικίλα σχόλια...
 Η βουλευτής Χίου, Μαρία Σόδη Σταυρινούδη, ενοχλήθηκε σφόδρα για όσα ειπώθηκαν χθες για το βαθύ ντεκολτέ της, ενώ ενδιαφέρον έχει και το παρασκήνιο της ορκωμοσίας.
Η κα Σταυρινούδη - Σόδη μίλησε το πρωί στο MEGA και είπε: «Δεν αντιλήφθηκα να είπε κάτι ο κ. Τραγάκης για το ντύσιμό μου, όπως γράφουν κάποιοι. Λένε για το μαύρισμά μου, αλλά εγώ όλο το καλοκαίρι ήμουν στο μαγαζί μου και δούλευα».
Και συνέχισε: «Μπήκα στη βουλή ως τρίτη επιλαχούσα, αν θέλουν να με κρίνουν ας το κάνουν για το έργο μου και όχι για το μαύρισμά μου και τις ενδυματολογικές μου επιλογές».

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης βλέποντας την εμφάνιση της κας Σταυρινούδη - Σόδη, φέρεται να ζήτησε από πολλές βουλευτίνες που ήταν παρούσες να δανείσουν στην καινούρια βουλευτή ένα σακάκι για να είναι πιο ευπαρουσίαστη.
Σακάκι δεν βρέθηκε και τελικά ο κ. Τραγάκης ακούστηκε να λέει το "Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA