Χαλκίδα: Αντιφασιστική πορεία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Αντιφασιστική πορεία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
Με παλμό και χωρίς παρατράγουδα, πραγματοποιήθηκε απόψε στην Χαλκίδα, η αντιφασίστικη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - «Έλαμψαν» δια της... απουσίας τους, οι βουλευτές, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός
Με κεντρικό σύνθημα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», εκατοντάδες Χαλκιδέοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ

Με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, η αντιφασιστική πορεία ξεκίνησε από τα φανάρια της Νεάπολης και κατέληξε στην πλατεία  του Αγίου Νικολάου. Η πορεία ολοκληρώθηκε σε ήρεμο κλίμα και χωρίς εντάσεις.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, Στέφανος Μπασινάς μίλησε στο eviazoom.gr, για τον Πάυλο Φύσσα και τόνισε τις διαστάσεις που παίρνει ο ρατσισμός στις μέρες μας.
ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΙΟ ΦΥΣΣΑ
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έδωσαν το παρών οι βουλευτές, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός.
Την εκδήλωση στηρίξαν το ΚΕΕΡΦΑ, το Δίκτυο Αντίστασης & Αλληλεγγύης Χαλκίδας, η ΕΛΜΕ Εύβοιας, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, σωματεία και κινήσεις πολιτών." 
ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΣΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA