Ο ΑΟ Κύμης καταγγέλλει την δημοτική αρχή Κύμης - Αλιβερίου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ΑΟ Κύμης καταγγέλλει την δημοτική αρχή Κύμης - Αλιβερίου!

Ο ΑΟ Κύμης καταγγέλλει την δημοτική αρχή Κύμης - Αλιβερίου!
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Κύμης, Παναγιώτης Θωμάς εξέδωσε ανακοίνωση - καταγγελία για την απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής απέναντί στον αθλητικό όμιλο Κύμης, η οποία έχει προφανή στόχο να περιορίσει ή ακόμη και να μηδενίσει την δραστηριότητά του.
Η καταγγελία στρέφεται κατά του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά και του αντιδημάρχου Δ.Ε. Κύμης, Αλέξανδρου Θεοδώρου, ο οποίος τους έχει «απαγορεύσει» την είσοδο στο Κλειστό της Κύμης, εκτός από 90 λεπτά κάθε Δευτέρα, όταν δηλαδή όλες οι ομάδες έχουν ρεπό και 2 ώρες κάθε Πέμπτη (8:30μμ – 10:30 μμ), που είναι απαγορευτικές για την άθληση μικρών παιδιών.

Δείτε την σοβαρή καταγγελία:
"Ο Α.Ο Κύμης καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντί του, η οποία έχει προφανή στόχο να περιορίσει ή ακόμη και να μηδενίσει την δραστηριότητά του.
Τα τμήματα μπάσκετ του Α.Ο. Κύμης (ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων), αδυνατούν πλέον να προπονηθούν και κατά συνέπεια να λειτουργήσουν, αφού η Δημοτική Αρχή μέσω του υπεύθυνου Αντιδημάρχου της ΔΕ Κύμης, τους έχει «απαγορεύσει» την είσοδο στο Κλειστό της Κύμης, εκτός από 90 λεπτά κάθε Δευτέρα, όταν δηλαδή όλες οι ομάδες έχουν ρεπό και 2 ώρες κάθε Πέμπτη (8:30μμ – 10:30 μμ), που είναι απαγορευτικές για την άθληση μικρών παιδιών.

Αναφορικά με το τμήμα ποδοσφαίρου, το οποίο εκπροσωπεί την Κύμη και γενικότερα το Δήμο στο Πανελλήνιο, (πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής), η Δημοτική Αρχή, αφενός αδιαφορεί παντελώς για την συντήρηση του γηπέδου, των αποδυτηρίων, του περιβάλλοντος χώρου του, την πραγματοποίηση εργασιών και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού προκειμένου να αποκτηθεί η επιβαλλόμενη από τη νομοθεσία άδεια λειτουργίας του και αφ’ ετέρου διέκοψε ακόμη και την παροχή λεωφορείου για μετακινήσεις της ομάδας.

Στην αίτηση του Α.Ο. Κύμης να καλυφθεί με λεωφορείο η μετακίνηση της ομάδας μπάσκετ αυτή την εβδομάδα, η Δημοτική Αρχή μας απάντησε εγγράφως ότι δεν είναι νόμιμο να χρησιμοποιούνται το δημοτικά λεωφορεία για τις μετακινήσεις σωματείων, την στιγμή που όλες σχεδόν οι ομάδες του Νομού μετακινούνται με τα λεωφορεία των Δήμων.

Κατόπιν αυτών και επειδή η υπομονή μας πλέον εξαντλήθηκε στο να προσπαθεί μέρες τώρα να πείσει την Δημοτική Αρχή για αντικειμενική και δικαιότερη αντιμετώπιση της ομάδος μας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση όλα αυτά, θεωρώντας πλέον ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του Ιστορικού Α.Ο. Κύμης."

Για τον Α.Ο. Κύμης
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Θωμάς

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA