Ερέτρια: Η δήμαρχος συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες από τον χώρο εστίασης και αναψυχής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ερέτρια: Η δήμαρχος συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες από τον χώρο εστίασης και αναψυχής

Ερέτρια: Η δήμαρχος συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες από τον χώρο εστίασης και αναψυχής
Στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής με επαγγελματικές ομάδες και φορείς που υπάρχουν στον Δήμο Ερέτριας με σκοπό την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους, η Δήμαρχος κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ είχε την πρώτη συνάντηση με τούς καταστηματάρχες από τον χώρο της εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Ερέτριας, την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο Ερέτριας.
Στο κάλεσμα της Δημάρχου ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των επαγγελματιών και στην συζήτηση που ακολούθησε αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο, την επιχειρηματικότητα και επηρεάζουν γενικότερα την ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Η κα Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα προβολής του πολιτισμού, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, τις δράσεις για τα αδέσποτα, τη δημιουργία ΚΕΚ, την επικοινωνία που έχει αρχίσει με τα Κ.Α.Π.Η. και σχολεία Αττικής & Στερεάς Ελλάδας για διοργάνωση εκδρομών στο Δήμο μας κ.α.

Έγινε από μέρους της επίσημη ενημέρωση για το σοβαρό θέμα της παράλιας Ερέτριας (χερσαίας ζώνης) που χρόνια ταλανίζει την πόλη και ταλαιπωρεί καταστηματάρχες και εργαζόμενους στον κλάδο στερώντας έτσι από κατοίκους και επισκέπτες καλύτερες υπηρεσίες λόγω έλλειψης υποδομών στο βασικό αυτό κομμάτι της πόλης. Ενημέρωσε επίσης για τις ενέργειες που ήδη γίνονται για την μελέτη και υλοποίηση έργου ανάπλασης και νομιμοποίησης του χώρου από μηδενική βάση.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε τούς παρισταμένους υποσχόμενη “ευήκοα ώτα” και κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια τους για πρόοδο και ευημερία.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επαγγελματίες του κλάδου της Δημοτικής Περιφέρειας Αμαρύνθου, στο Δημαρχείο Αμαρύνθου.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA