Εύβοια: Ξεκίνησε η ραγδαία επιδείνωση του καιρού! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ξεκίνησε η ραγδαία επιδείνωση του καιρού! ΦΩΤΟ

ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο ουρανός ξαφνικά μαύρισε από χθες το απόγευμα και ο άνεμος άρχισε να φυσά δυνατά στην πόλη της Χαλκίδας...
Αγριεύει ο καιρός από σήμερα με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή με ενισχυμένους ανέμους εντάσεως 7 με 8 μποφορ.
Μετά από μια μικρή εξασθένηση των φαινομένων την Πέμπτη το βράδυ, την Παρασκευή θα έχουμε νέο κύμα κακοκαιρίας με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες και μάλιστα με έντονα τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Στην Εύβοια περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που σιγά σιγά θα γυρίσουν σε δυτικούς - βορειοδυτικούς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Υφεση των φαινομένων προβλέπεται απο τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

Το Σάββατο τα έντονα φαινομενα θα επηρρεάσουν τις ανατολικές και βόρειες περιοχές με βαθμιαία εξασθένιση από τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι που στο Αιγαίο η έντασή τους θα φτάσει τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως τα κεντρικά και βόρεια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA