Οι ληστές με το σίδερο βασάνισαν επιχειρηματία μέσα στη βίλα του στη Βούλα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Οι ληστές με το σίδερο βασάνισαν επιχειρηματία μέσα στη βίλα του στη Βούλα!

Οι ληστές με το σίδερο βασάνισαν επιχειρηματία μέσα στη βίλα του στη Βούλα!
Nύχτα φρίκης έζησε ένας επιχειρηματίας, χονδρέμπορος υγρών καυσίμων, μέσα στη βίλα του στη Βούλα...
Ολα έγιναν γύρω στις 11.30 με 12.00 χθες βράδυ. Ο επιχειρηματίας ήταν μέσα στο σπίτι του με την οικογένεια του και ήταν ξύπνιοι, γι΄αυτό και δεν είχαν ενεργοποιήσει ακόμη τον συναγερμό.
Αν και η βίλα του επιχειρηματία δείχνει απροσπέλαστη καθώς έχει ψηλούς θάμνους σε όλη την περίφραξη, ωστόσο οι 4 ληστές εντόπισαν ένα σημείο από το γκαράζ από το οποίο κατάφεραν να σκαρφαλώσουν και να πιαστούν από τα κάγκελα του ισογείου. Απο εκεί μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα στο εσωτερικό της βίλας.  Εκεί ο ένας ληστής ακινητοποίησε τον χονδρέμπορο υγρών καυσίμων και άρχισε να τον χτυπά ενώ οι υπόλοιποι ληστές έδεσαν τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του.

 

Απο το σημείο εκείνο άρχισε το μαρτύριο του επιχειρηματία. Οι ληστές ζητούσαν επίμονα από τον άνδρα να τους αποκαλύψει που έχει το χρηματοκιβώτιο και να τους πει τον κωδικό για να το ανοίξουν. 

Τελικά πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 100.000 ευρώ και κοσμήματα, πήραν και 20.000 ευρώ που ειχε ο επιχειρηματίας εκτός χρηματοκιβωτίου, άρπαξαν τα κλειδια της Mercedes, πηγαν στο υπόγειο γκαράζ και απο εκεί διέφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος.  Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας του η οποία στρίγγλιζε καλώντας σε βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία.
 
Ο επιχειρηματίας σε κατάσταση σοκ και με τα τραύματα από τα εγκαύματα που του προκάλεσαν οι ληστές - βασανιστές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo για τις πρώτες βοήθειες.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA