Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πήρε αναβολή η δίκη για τη βίλα τους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πήρε αναβολή η δίκη για τη βίλα τους

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πήρε αναβολή η δίκη για τη βίλα τουςΣε δικαστική διαμάχη για το σπίτι τους στα Μελίσσια βρίσκονται η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Το πρώην ζευγάρι είχε προγραμματιστεί να βρεθεί σήμερα στις δικαστικές αίθουσες...
Μπορεί η προγραμματισμένη ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το σπίτι στα Μελίσσια να ήταν σήμερα, ωστόσο η δίκη τους αναβλήθηκε.
Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε αντιδικία για το πολυτελές σπίτι στα Μελίσσια, όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τα τρία παιδιά τους, καθως ο διευθυντής Προγράμματος του ANT1, ζητά να μπει πωλητήριο στο σπίτι, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής που κατέθεσε ο διευθυντής Προγράμματος του ANT1, με την οποία ζητά να μπει πωλητήριο στην πολυτελή βίλα, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής της αξίας.
Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πήρε αναβολή η δίκη για τη βίλα τους
Ωστόσο, η υπόθεσή τους (είχε τον αριθμό 10 στη σειρά) και ήταν να πραγματοποιηθεί στο κτήριο 4 στην αίθουσα 3 αναβλήθηκε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και ο Γιάννης Λάτσιος δεν εμφανίστηκαν σήμερα στην Ευελπίδων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA