Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Στην Εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος Ο καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλλονίκης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του...
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο καταδικασμένος για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του κεντρικού Δήμου τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην καρδιά το πρωί της Τρίτης και γι' αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του από τις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται.
Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε ότι τρια από τα αγγεία που καταλήγουν στην καρδιά είναι σε μεγάλο βαθμό βουλωμένα και γι' αυτό απαιτείται να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική.

Ωστόσο επειδή ο αριθμός των φραγμένων αγγείων είναι μεγάλος, η επέμβαση πρέπει να γίνει σταδιακά καθώς μια ολική αντιμετώπιση κρύβει τον κίνδυνο επιπλοκών.
Μέχρι την διεξαγωγή των επεμβάσεων ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA