Αντώνιος - Πάρις Σώτος: «Δεχθήκαμε αρκετά πισώπλατα χτυπήματα, αλλά δικαιωθήκαμε» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αντώνιος - Πάρις Σώτος: «Δεχθήκαμε αρκετά πισώπλατα χτυπήματα, αλλά δικαιωθήκαμε»

ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
Ο πρόεδρος της  ΕΙΝΝΕΥΒ Αντώνιος Πάρις - Σώτος βγήκε δεύτερος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας και πριν λίγη ώρα εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει τα εξής:
 

"Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,
Οι πρόσφατες εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας ανέδειξαν νέες δυνάμεις στο ΔΣ του συλλόγου μας. Η εκλογική μάχη ήταν ιδιαίτερα οξυμένη και στοχευμένη ιδιαίτερα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ,με αρκετά πισώπλατα χτυπήματα και αναίτια πολεμική ,αλλά αντέξαμε και τελικά δικαιωθήκαμε.

Ο δικός μας αγώνας βασίστηκε πάνω σε αρχές και ένα πλαίσιο διεκδίκησης που σε επαφή με τους συναδέλφους που είχαμε κατά τον προεκλογικό αγώνα διευρύνθηκε και εμπλουτίστηκε με τρόπο που να μπορούμε να πούμε ότι οι συνάδελφοι οι ίδιοι επέβαλαν αυτό το πλαίσιο τελικά με την κατάθεση της γνώμης τους.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές ήταν μεγαλύτερη από την προηγούμενη εκλογική μάχη προ 3 ετίας και το αποτέλεσμα αποτελεί την δικαίωση των δυνάμεων που εκπροσωπούν το ΝΕΟ σε αντίθεση με το ΠΑΛΑΙΟ που έχασε πάνω από το 50% των δυνάμεών του.

Συνάδελφοι ,με την δική σας εντολή η ανασυγκρότηση του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας αρχίζει,και η δουλειά μας από καλύτερα μετερίζια αγώνα συνεχίζεται.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη και την δύναμη που μας δίνουν για να συνεχίσουμε."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA