Συμφωνία κορυφής! Τα βρήκαν Τσίπρας - Καμμένος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συμφωνία κορυφής! Τα βρήκαν Τσίπρας - Καμμένος!

Συμφωνία κορυφής! Τα βρήκαν Τσίπρας - Καμμένος!Μια ώρα κράτησε η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου και έβγαλε ειδήσεις και συμμαχίες. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν σε αρκετά, μίλησαν για κοινά στοιχεία και ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα κόκκινα δάνεια.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι παρά τις αποκλίσεις σε κάποια επιμέρους θέματα, η πρόταση για τα κόκκινα δάνεια των ΑΝΕΛ είναι σε παράλληλο μήκος κύματος με τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
 

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την πρόταση νόμου που έχουν καταθέσει για τα κόκκινα δάνεια.
Η πρόταση αυτή βρίσκεται σε παράλληλο μήκος κύματος και με τις δικές μας προγραμματικές επεξεργασίας, έτσι όπως τις παρουσιάσαμε άλλωστε και στη ΔΕΘ. Για την αναγκαία εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά και για να υπάρξει μια αναπτυξιακή προοπτική, μια προοπτική τόνωσης της ρευστότητας για να επανεκκινήσει η οικονομία.
 

Προφανώς υπάρχουν πολλά κοινά σημεία και πτυχές όμως όπου έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις. Συμφωνήσαμε, στο βαθμό που ο Πρόεδρος της Βουλής φέρει την πρόταση νόμου στην ολομέλεια, να την υπερψηφίσουμε.
 
Είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε πάνω στα αναγκαία βήματα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και στην αναγκαία κατά τη δική μας εκτίμηση σύγκλιση απόψεων διαφορετικών δυνάμεων, από διαφορετικές οπτικές γωνίες προκειμένου να σταματήσει η καταστροφική πολιτική του μνημονίου άμεσα και να προχωρήσουμε στην ανόρθωση της οικονομίας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, κυρίως στηρίζοντας μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νοικοκυριά αλλά και τους χιλιάδες, εκατομμύρια συμπολίτες μας που με βάση και τα τελευταία στατιστικά στοιχεία βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας γιατί δυστυχώς η χώρα μας έχει αυτά τα πολύ αρνητικά ρεκόρ.
Και βεβαίως θα πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη προκειμένου να αντιστρέψουμε αυτή τη δραματική εικόνα για τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας», είπε ο κ. Τσίπρας.
 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ευχαρίστησε για την συνάντηση, είπε ότι μπορούν να βρεθούν κοινά στοιχεία και ότι στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι ΑΝΕΛ συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 

«Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών και η απόφασή μας είναι να μην στηρίξουμε τη σημερινή κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA