Αμάρυνθος: Η υπάλληλος κατάλαβε νωρίς ότι οι δύο γυναίκες δεν ήταν πελάτισσες... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αμάρυνθος: Η υπάλληλος κατάλαβε νωρίς ότι οι δύο γυναίκες δεν ήταν πελάτισσες...

Αμάρυνθος: Η υπάλληλος κατάλαβε νωρίς ότι οι δύο γυναίκες δεν ήταν πελάτισσες...
Συνελήφθησαν, χθες (27-11-2014) το μεσημέρι στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, δύο (2) ημεδαπές ROMA, ηλικίας 40 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, ενώ επιπλέον η 40χρονη κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, χθες νωρίς το μεσημέρι, οι δράστιδες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 22χρονη ημεδαπή, υπάλληλο εμπορικού καταστήματος στην περιοχή, προσπαθώντας να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό.
Οι δράστιδες ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, καθώς η 22χρονη αντιλήφθηκε την σε βάρος της απόπειρα απάτης και για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τις δράστιδες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγός και ιδιοκτήτρια του οποίου ήταν η 40χρονη και τις συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη δεν κατέχει την απαραίτητη άδεια οδήγησης από την αρμόδια αρχή, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό των (300) ευρώ. Ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό της.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA