Κύμη: Μεγάλοι «απόντες» οι Θανάσης Μπουραντάς και Μάκης Βορίδης από τα εγκαίνια του ΕΚΑΒ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Κύμη: Μεγάλοι «απόντες» οι Θανάσης Μπουραντάς και Μάκης Βορίδης από τα εγκαίνια του ΕΚΑΒ!


Κύμη: Μεγάλοι «απόντες» οι Θανάσης Μπουραντάς και Μάκης Βορίδης από τα εγκαίνια του ΕΚΑΒ!
Ηχηρές απουσίες στα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ Κύμης - Δεν έδωσε το παρών ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς και η δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξανδρο Θεοδώρου, κάτι που συζητήθηκε αρνητικά, ενώ παρόλο τα δελτία τύπου που εκδόθηκαν, τελικά δεν παρέστη ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.  
 
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, του Προέδρου του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η επίσημη τελετή έναρξης του τομέα ΕΚΑΒ Κύμης, στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Κύμης.
Σημειώνεται ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου τομέα έγινε μέσω δωρεών του ΓΝ-ΚΥ Κύμης, φορέων και πολιτών, χωρίς οικονομικό κόστος για το ΕΚΑΒ.

«Αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου οργανωτικού σχεδίου του Οργανισμού για την ενίσχυση των Δομών Υγείας σε συγκεκριμένες περιοχές της περιφέρειας -βάσει τοπογραφικών παραμέτρων και άλλων αναγκών- και στοχεύει στην πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας στους κατοίκους όλων των όμορων περιοχών της Κύμης», τονίζει με ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA