Ο Μπακογιάννης "ξήλωσε" τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Μπακογιάννης "ξήλωσε" τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας!

Ο Μπακογιάννης "ξήλωσε" τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας! Ο κ. Ράμμος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά προγράμματα...
Με συνοπτικές διαδικασίες ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης «αποκεφάλισε» το Γιάννη Ράμμο από το τιμόνι της περιφερειακής Ενότητας ζητώντας του την παραίτηση, την οποία και κατέθεσε σήμερα στις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες νέος αντιπεριφεριάρχης θα είναι ο κ. Κ.Μίχος.

Ο κ. Ράμμος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμου:

"Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα,
Επειδή πρόσφατα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου σε υπόθεση η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη, και παρότι η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, σας υποβάλω την παραίτηση μου.
Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου.
Σας ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, όπως επίσης, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους.
Ευχαριστώ τέλος, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου.
Είμαι βέβαιος, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο τόπος μας, η Στερεά Ελλάδα και η Φωκίδα μπορούν να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν μπροστά.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα το διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA