Με ΜΑΤ και μπουνιές η Κυριακή στην Θεσσαλονίκη! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με ΜΑΤ και μπουνιές η Κυριακή στην Θεσσαλονίκη! ΒΙΝΤΕΟ

Με ΜΑΤ και μπουνιές η Κυριακή στην Θεσσαλονίκη! ΒΙΝΤΕΟΕικόνες ντροπής με ΜΑΤ να φυλάνε... μαγαζιά και διαδηλωτές να δέρνουν καταναλωτές...
Κυριακή με ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα και εικόνες που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη δημοκρατία και την ελευθερία της επιλογής έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη.

Δικαίωμα ορισμένων να μη συμφωνούν με το να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στις Κυριακές. Δικαίωμα και άλλων να πάνε να ψωνίσουν. Δικαίωμα κανενός να σηκώνει χέρι για να χτυπήσει κάποιον που θέλει να μπει σε ένα μαγαζί να κάνει τα ψώνια του. Ή και να μην κάνει. Δεν χρωστάει λογαριασμό άλλωστε.

Η εικόνα ντροπής όπου ένας διαδηλωτής αντίθετος με τη λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές γρονθοκόπησε πολίτη που θέλησε να μπει σε γνωστό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Και προκαλούν μόνο ντροπή.

Το πρωί της Κυριακής, έξω από το πολυκατάστημα Attica, σύμφωνα με το thestival.gr, ομάδα διαδηλωτών έκλεισε την είσοδο του καταστήματος και… απαγόρευσε την είσοδο σε πολίτες που ήθελαν να ψωνίσουν. Κάποιοι από τους καταναλωτές διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τους άφηναν να μπουν στο μαγαζί και κουβέντα στην κουβέντα επικράτησε ένταση. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA