«Ρεύμα Ανατροπής»: Αλαζόνας ο κ. Παγώνης, λοιδορεί απαξιωτικά τις θέσεις της αντιπολίτευσης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Ρεύμα Ανατροπής»: Αλαζόνας ο κ. Παγώνης, λοιδορεί απαξιωτικά τις θέσεις της αντιπολίτευσης

Ρεύμα Ανατροπής: «Αλαζόνας ο κ. Παγώνης, λοιδορεί απαξιωτικά τις θέσεις της αντιπολίτευσης»
Η δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» για τα πρόσφατα τεκταινόμενα στο Δ.Σ. του Δήμου Χαλκιδέων - "Ο αυταρχισμός της δημοτικής αρχής και του Χρήστου Παγώνη δεν θα περάσει, Έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας σύσσωμης της αντιπολίτευσης, με στόχο τον εκβιασμό και την φίμωση και των δικών του δημοτικών συμβούλων! "

"Πλήρη εναρμόνιση με την κυβερνητική μνημονιακή πολιτική ακολουθεί η παράταξη του κ Παγώνη που διοικεί σήμερα τον Δήμο μας , η οποία προεκλογικά με στόμφο και τυμπανοκρουσίες διατεινόταν ότι είναι ανεξάρτητη και σαν Δημοτική αρχή θα λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων του Χαλκιδέϊκου λαού !

Δυστυχώς όμως , σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έδειξε τα δόντια της και μάλιστα με τον πλέον αυταρχικό τρόπο! Ο κ Δήμαρχος, με την κατ’ επίφαση δημοκρατικότητα του, με τους ωραία διανθισμένα λόγους του και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του, δήθεν υπέρ της ανάπτυξης της Χαλκίδας και της ευημερίας των δημοτών της, στην ουσία αυτό που κάνει είναι να μην δέχεται καμία αντιπολιτευτική πρόταση, θέση ή προβληματισμό, δεν επιτρέπει καμία ζύμωση απόψεων μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο που θα μπορούσε να συμβάλει σε ένα θετικότερο και κοινής αποδοχής αποτέλεσμα . Έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας σύσσωμης της αντιπολίτευσης, με στόχο τον εκβιασμό και την φίμωση και των δικών του δημοτικών συμβούλων!

Τί φοβάται άραγε; Mε έπαρση «χιλίων καρδιναλίων», λοιδορεί απαξιωτικά τις θέσεις της αντιπολίτευσης (μείζονος και ελάσσονος), και με τον πλέον αλαζονικό και αυταρχικό τρόπο, επιβάλει τις θέσεις του λέγοντας ότι « σέβομαι τις απόψεις σας (σικ), αλλά είμαι πλειοψηφία και θα κάνω αυτό που έχω αποφασίσει εγώ και η παράταξή μου». Με πρόσχημα ότι παλεύει για την βελτίωση και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ότι θα κάνει σημαντικές τομές που θα τον αναμορφώσουν, θέλει να σκορπίσει αβασάνιστα χρηματικά ποσά σε συμβούλους και σε οικονομικές μελέτες, χωρίς να σκέφτεται τη οικονομική δυσπραγία των συμπολιτών μας, αλλά και ούτε να υπολογίζει στο διοικητικό και επιστημονικό δυναμικό του Δήμου που ήδη υπάρχει και που μπορεί να αξιοποιηθεί και να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση! Καμία κουβέντα -δεν το συζητάμε-πάμε παρακάτω !

Γιατί όλα αυτά; Για να εξυπηρετήσουμε ημετέρους ή για να ξεκαθαρίσουμε με κάποιες εκκαθαρίσεις …κάποιους στο Δήμο; Οι πρακτικές αυτές που ασκούνται στόχο τους ακόμα έχουν, να χαρίσουν την διαχείριση των απορριμμάτων-πηγή τεράστιων εσόδων- σε γνωστούς κρατικοδίαιτους μεγαλοεργολάβους, στήνοντας ανώνυμες δήθεν Δημοτικές εταιρίες διαχείρισης απορριμμάτων, και που με καταστατικά καθρέφτη εκείνων των ιδιωτικών Α.Ε, θα τις λεηλατήσουν! Σκοπό ακόμα έχουν, με τον ισχυρισμό ότι ο Δήμος δεν έχει και δεν μπορεί να διασφαλίσει χρήματα, στο όνομα της ανεργίας και της ανάπτυξης να ξεπουλήσουν κάθε ζωτικό «φιλέτο» γης (ΔΑΡΙΓΚ) και κάθε τόπο ιστορικής μνήμης και ιστορικού ενδιαφέροντος της πόλης μας (Δημοτική Αγορά), σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα!

Όλα προς χάριν της δημοσιονομικής προσαρμογής ,της δήθεν ανάπτυξης, των ιδιωτικοποιήσεων και της εξυπηρέτησης των τοκογλύφων δανειστών της χώρας μας …!

Κύριε Παγώνη αποκαλυφθήκατε και μάλιστα πολύ γρήγορα γιατί η μωροφιλοδοξία σας και το Εγώ σας σάς έχουν τυφλώσει! Έχετε γίνει πλέον εκφραστής, υπηρέτης και εκτελεστής σε αυτό που εύστοχα βάζει στο βιβλίο του ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος Γιούρκεν Ρόττα: το «σιωπηλό πραξικόπημα» της τρόικα στην Ελλάδα… !!!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA