Χαλκίδα: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία από Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και ΑΔΕΔΥ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία από Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και ΑΔΕΔΥ

Χαλκίδα: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία από Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και ΑΔΕΔΥ
Παραλύει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό του 2015.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην Χαλκίδα θα υπάσρχει συμμετοχή στην 24ωρη απεργία με συγκέντρωση στις 10.30΄π.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα ακολουθήσει πορεία, μέσω Αβάντων, στάση στον Αγ. Νικόλαο, για ένωση με την πορεία του ΠΑΜΕ, Νεάπολη-Κατσικογιάννη-Ρεγκούκου-Μιαούλη-Παραλία Χαλκίδος-Κώτσου και θα καταλήξει πάλι στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην απεργία

Κάλεσμα για να μη λείψει κανείς από την απεργία της Πέμπτης απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης ολόκληρης της κοινωνίας, ενάντια σε εκείνους που με τις πολιτικές τους την ποδοπατούν, τα τελευταία πέντε χρόνια, ώστε το καινούριο να μπορέσει να γεννηθεί.

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς, δε θα δεσμευτεί από τις προβλέψεις του μνημονιακού προϋπολογισμού του 2015, παρά μόνο από την ανάγκη επιβίωσης του λαού και του τόπου, παρά μόνο από τις ανάγκες των πολλών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που αν αναφέρει ότι η απεργία θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης της κοινωνίας «για να χτίσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και αληθινής δημοκρατίας, όπου οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους θα είναι πάνω από τα κέρδη και τα συμφέροντα της διαπλοκής, τραπεζιτών και δανειστών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA