Μικρολίμανο: Χαροπαλεύει η κοπέλα στο Αττικό - Κρίσιμες ώρες και για άλλους τραυματίες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μικρολίμανο: Χαροπαλεύει η κοπέλα στο Αττικό - Κρίσιμες ώρες και για άλλους τραυματίες

Μικρολίμανο: Χαροπαλεύει η κοπέλα στο Αττικό - Κρίσιμες ώρες και για άλλους τραυματίες Επιδεινώθηκε η κατάσταση μίας κοπέλας που δέχτηκε τις σφαίρες από το καλάσνικοφ - Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον δράστη που έριξε "στο ψαχνό"

Σύμφωνα με το newsit.gr, oι πληροφορίες που έρχονται από το ρεπορτάζ δεν είναι ευχάριστες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Τα δυσάρεστα νέα έρχονται από το Αττικό, όπου διακομίστηκαν πέντε τραυματίες για νοσηλεία, με μία εξ' αυτών να είναι πλέον πολύ σοβαρά και τους θεράποντες ιατρούς να ανησυχούν.

Στο Αττικό είχαν αρχικά διακομιστεί πέντε τραυματίες, οι οποίοι είναι πλεον τέσσερις, αφού ο ένας διακομίστηκε στο Θριάσιο, όπου τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστική στο χέρι.

Δυστυχώς η κοπέλα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είναι πλέον σε σοβαρή κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να μην μπορούν να την σταθεροποιήσουν και να την χαρακτηρίζουν "πάρα πολύ σοβαρή"

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονταν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας, 30 ετών, χειρουργήθηκε και του αφαιρέθηκε βλήμα από τον δεξί θώρακα, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά.

Ο έτερος τραυματίας, 39 χρόνων, επίσης χειρουργήθηκε με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή με τους γιατρούς να του αφαιρούν βλήμα από τον αριστερό θώρακα

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι και οι δύο στην ορθοπεδική, με το κορίτσι να έχει χτυπηθεί στον έναν από τους δύο μηρούς και όπως ανακοινώθηκε θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Σχετικά τώρα με τις συνθήκες του απίστευτου περιστατικού, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μικρολίμανο, λέει πως δεν έγινε κανένα περιστατικό έντασης πριν τους πυροβολισμούς, άποψη αντίθετη με εκείνη του ανιψιού του, ο οποίος νωρίτερα είχε υποστηρίξει πως έγινε καβγάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA