Θ. Ζεμπίλης: «Ο κ. Παγώνης συκοφαντεί μόνος του τον εαυτό του» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Θ. Ζεμπίλης: «Ο κ. Παγώνης συκοφαντεί μόνος του τον εαυτό του»

Θ. Ζεμπίλης: «Ο κ. Παγώνης συκοφαντεί μόνος του τον εαυτό του»
Η απάντηση του θανάση Ζεμπίλη στον δήμαρχο Χαλκιδέων...
"Παρά το γεγονός ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τονίσαμε στον κ. Δήμαρχο Χαλκιδέων ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», αυτός συνεχίζει να προκαλεί, στέλνοντας δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται σε «επίθεση λάσπης» που δέχεται, καταγγέλλοντας ως «συκοφαντικά και ανυπόστατα» όσα όπως συγκεκριμένα είπε «έχουν λεχθεί και γραφεί», για την εξαγορά της εκτάσεως της ΔΑΡΙΓΚ από την Τράπεζα Πειραιώς.
 

"Επειδή επανειλημμένα και με δελτία τύπου και κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουμε εκθέσει τις απόψεις μας και αναπτύξει πλήρως τα επιχειρήματά μας, θα αρκεστούμε στην ακριβή παράθεση των γεγονότων κατά χρονική σειρά:
 

-Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, ο κ. Παγώνης συναντάται με τον κ. Σάλλα, αποκρύπτοντας το αντικείμενο της συζήτησης μαζί του.
 

-Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ο κ. Παγώνης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει αυτολεξεί: «Το ΔΑΡΙΓΚ, πόσες προτάσεις γίνανε; Πόσοι είπανε και τι είπαν; Μέσα σε ενάμιση μήνα το ΔΑΡΙΓΚ, ελπίζω, πιστεύω και νομίζω το πιστεύω βάσιμα, ότι θα τελειώσει την επόμενη δημοπρασία. Κάτι, τυχαίο; Θα το δείτε, δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά θα τελειώσει. Και όλα αυτά θα δημιουργήσουν δυνατότητες να αναπτυχθεί η περιοχή» (Ακριβές απόσπασμα από τα πρακτικά της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου).
 

-Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παγώνης αρνείται να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, περί μη τροποποίησης της υφιστάμενης χρήσης γης του οικοπέδου αυτού.
 

-Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική συμμετέχουσα στον πλειστηριασμό και αποκτά το ακίνητο στο ποσό των 3.680.000 ευρώ.
 

-Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύσσωμη η αντιπολίτευση ψηφίζει την πρόταση «η χρήση του οικοπέδου είναι βιομηχανική και να μην αλλάξει κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου», ενώ η συμπολίτευση ψηφίζει την πρόταση «η χρήση του οικοπέδου είναι βιομηχανική».
Προφανώς ο κ. Παγώνης συκοφαντεί μόνος του τον εαυτό του!"

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA