Από τον Μεϊμαράκη έμαθε τις ραγδαίες εξελίξεις ο Βαρδακώστας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Από τον Μεϊμαράκη έμαθε τις ραγδαίες εξελίξεις ο Βαρδακώστας!

Από τον Μεϊμαράκη έμαθε τις ραγδαίες εξελίξεις ο Βαρδακώστας!
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Απόστολος Βαρδακώστας βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. στην Λαμία για τα 40 χρόνια του κόμματος...

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου και του ανακοίνωσαν τις ραγδαίες εξελίξεις, χωρίς όμως να τις σχολιάσει, αλλά λίγο αργότερα ενημέρωσε γι' αυτές τις εξελίξεις τους συγκεντρωμένους, μεταξύ αυτών και τον Απόστολο Βαρδακώστα.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την ενεργοποίηση της εκλογικής βάσης καθώς έχει διαπιστώσει και ο ίδιος ότι «υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ζητώντας από τα κομματικά στελέχη να προσεγγίσουν αυτή τη δεξαμενή καθώς όπως υπογράμμισε «αυτή η δεξαμενή είναι πολύ κοντά σε εμάς».

Απέφυγε να σχολιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο σημείωσε ότι «και στο παρελθόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πείστηκαν από το «λεφτά υπάρχουν». «Θέλω να πιστεύω ότι σ' αυτή τη φάση δεν πρόκειται να πειστούν με παρόμοια συνθήματα. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο παρελθόν» τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
 
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Τσοκάνης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA