Απορρίφθηκε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Απορρίφθηκε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια

Απορρίφθηκε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια Έκτακτη είδηση
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια από τη φυλακή ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή στην οποία πέρασε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Αρνητική ήταν, όπως αναμενόταν μετά και την πρόταση του εισαγγελέα, η απόφαση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή όπου πέρασε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης τον Φεβρουάριο του 2013, που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 10 Νοεμβρίου, είχε ζητήσει να του δίνονται οι προβλεπτόμενες από το νόμο άδεια ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αιγάλεω.

Ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται στην 24η ημέρα απεργίας πείνας και νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.
 
Απεργία πείνας, σε ένδειξη συμπαράστασης, κάνουν και οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος και Δημήτρης Πολίτης, οι οποίοι επίσης έχουν καταδικαστεί για τη ληστεία στο Βελβεντό.

Σήμερα έχουν ανακοινωθεί συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό, ενώ αυτή που έγινε χθες στο Μοναστηράκι κατέληξε σε σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με καμμένα αυτοκίνητα και λεωφορεία, καμένους κάδους στην περιοχή των Εξαρχείων και ρίψη χημικών από την αστυνομία έξω από το Πολυτεχνείο.
 
Η αστυνομία έκανε συνολικά 12 συλλήψεις και 31 προσαγωγές.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA