Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Δοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, Σπύρο Βαρσαμά με την βοηθό του Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας και τον εκπόσωπο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που ήρθε στην Χαλκίδα για να πραλάβει τρόφιμα και είδη ένδυσης που μάζεψαν οι αστυνομικοί - Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου με τις φωτογραφίες που έστειλε η ΕΛ.ΑΣ με τις φιλανθρωπικές δράσεις που πραγματοποήθηκαν σε όλη την Στερεά Ελλάδα
 

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργανώνει πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)
Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν σήμερα (24-12-2014), αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Ρούμελης, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας (Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας) και παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης. 

Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)
Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αθανάσιος Χολέβας, παρέδωσε προχτές τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, προκειμένου αυτά να διατεθούν επίσης σε άπορες οικογένειες. 
Τέλος, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, προσήλθε προχτές εκπρόσωπος του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα, ο οποίος παρέλαβε από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, Αστυνόμο Α’ κ. Βαρσαμά Σπύρο, τρόφιμα και είδη ένδυσης.
Εύβοια: Οι αστυνομικοί μάζεψαν τρόφιμα και ρούχα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)
Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι του Δήμου Λεβαδέων και της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και κουράγιο και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA