Δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού!

Δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού!
Με μία ακόμη δωρεά για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Τροχαίας Αττικής, και συγκεκριμένα του Τμήματος της Αττικής Οδού, ο Αντιπρόεδρος και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δίνει συνέχεια στην προσφορά της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία.
 
Παρουσία του Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου Δ. Παπαναγιώτου, και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας της Αττικής Οδού, Αστυνόμου Β' Ε. Κουντρομιχάλη, ο κ. Γιαννακόπουλος παρέδωσε 55 φωσφορούχα αντιανεμικά μπουφάν, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και τη διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών.
 
Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα. «Καταλαβαίνετε τον επίπονο αγώνα που κάνουμε, για να είμαστε παρόντες, κοντά στον πολίτη και να τον βοηθάμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Η Τροχαία παλεύει μέσα σε δύσκολες συνθήκες και έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα υποχρηματοδότησης, με αντίκτυπο κυρίως στον εξοπλισμό, είτε πρόκειται για αγορά νέου είτε για συντήρηση υπάρχοντος.
 
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος της Αττικής Οδού έχουν στην ευθύνη τους τον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας, ο οποίος όμως συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων της Ευρώπης.
 
Όπως μάλιστα σημείωσε ο Διοικητής της Τροχαίας της Αττικής Οδού, κ. Κουντρομιχάλης, τα μπουφάν που δώρισε ο κ. Γιαννακόπουλος αποτελούν απόλυτη αναγκαιότητα για την ασφάλεια των αστυνομικών του Τμήματος, καθώς είναι πολύ σημαντικό να είναι ορατοί από τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, μέρα και νύχτα, αναφέροντας μάλιστα ένα τραγικό πρόσφατο συμβάν, όταν άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του στην άνοδο της Λ. Κηφισού, στην προσπάθειά του να βοηθήσει σταματημένο όχημα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Η ζωή του μπορεί να είχε σωθεί, αν ο άτυχος αστυνομικός φορούσε φωσφορούχο μπουφάν.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA