Κόλαφος ο εισαγγελέας για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο - Ποινική δίωξη σε 16 παράγοντες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Κόλαφος ο εισαγγελέας για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο - Ποινική δίωξη σε 16 παράγοντες

Κόλαφος ο εισαγγελέας για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο - Ποινική δίωξη σε 16 παράγοντες
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, 16 άτομα κατηγορούνται κακουργηματικά για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα. 

Βαρύτατες κατηγορίες σε 16 άτομα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο σε συνάντησή του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ.
Σε αυτή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ατόμων καθώς μέχρι και τώρα δεν έχει αρθεί το απόρρητο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας τόνισε –πάντως- ότι πρόκειται για στελέχη της ΕΠΟ, ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά και διαιτητές.
Τα άτομα αυτά βάσει των στοιχείων κατηγορούνται για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για δωροδοκία – δωροληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, πρόκειται για τέσσερα στελέχη της ΕΠΟ, δύο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τουλάχιστον τρεις διαιτητές και δύο πρόεδροι ΠΑΕ.

Η υπόθεση θα ανατεθεί σε ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς και δεν έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA