Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες αυτοκίνητα  εγκλωβισμένα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ΦΩΤΟ)Σε ετοιμότητα και οι ένοπλες δυνάμεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας...

Εγκλωβισμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Λαμία βρέθηκαν από τις 10 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι εκατοντάδες αυτοκίνητα όταν οι οδηγοί αντιμετώπισαν ακραία καιρικά φαινόμενα και αναγκάστηκαν να τα ακινητοποιήσουν.
 
Δημιουργήθηκε ένα πλέγμα μεταξύ των δεκάδων λεωφορείων, μεγάλων φορτηγών αλλά και ΙΧ, τα οποία δεν είχαν διέξοδο. 

Συγχρόνως τα μηχανήματα δεν μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί, καθώς δεν υπήρχε πρόσβαση αλλά ούτε σημείο διαφυγής για τους εγκλωβισμένους οδηγούς.
Η ουρά των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων ξεπέρασε τα 7 χιλιόμετρα και στο σύνολό τους οι οδηγοί περίμεναν να φτάσει η βοήθεια από τα εκχιονιστικά μηχανήματα.
 
Μεγάλα μηχανήματα και γερανοί προσπάθησαν σιγά σιγά να απελευθερώσουν το οδόστρωμα, σε μια επιχείρηση που είναι ακόμη σε εξέλιξη.
 
Πριν λίγο έφθασαν ειδικά μηχανήματα στο 117ο χιλ. τα οποία κινήθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και άρχισαν σταδιακά να απεγκλωβίζουν τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα, καθώς τα μηχανήματα εμποδίζονται από βαριά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA