Εύβοια: Σε εξέλιξη δύο θρίλερ με αγνοούμενους πολίτες! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Σε εξέλιξη δύο θρίλερ με αγνοούμενους πολίτες! (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Σε εξέλιξη δύο θρίλερ με αγνοούμενους πολίτες! (ΦΩΤΟ) Η αστυνομία προσπαθεί για ακόμα μία μέρα να εντοπίσει τη Μαρία Αλιμπινίση αλλά και έναν άντρα που έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη γυναίκα του...
Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπουρνούς 81 ετών, που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου. Ο ηλικιωμένος που δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους συγγενείς του, έφυγε από το σπίτι του στην Κάρυστο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη σύζυγο του, προς άγνωστη κατεύθυνση.
 

Έχει ύψος 1.58 και όταν χάθηκε φορούσε πράσινο παντελόνι, καφέ μπουφάν και σκούφο. Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert με τους συγγενείς του να προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δικού τους ανθρώπου.
Εύβοια: Σε εξέλιξη δύο θρίλερ με αγνοούμενους πολίτες! (ΦΩΤΟ)

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται για ακόμα μία ημέρα το θρίλερ με την αγνοούμενη 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη νύχτα του προπερασμένου Σαββάτου, ενώ οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι τώρα.
 

Οι Αρχές "οργώνουν" την Βόρεια Εύβοια, δίνοντας βάση τόσο στα δύσβατα σημεία που υπάρχουν όσο και σε σημεία που δεν πήγαινε ο νους. Μάταια όμως. Η Μαρία Αλιμπινίση συνεχίζει να αγνοείται, με τους συγγενείς της να προσεύχονται για το θαύμα.
Εύβοια: Σε εξέλιξη δύο θρίλερ με αγνοούμενους πολίτες! (ΦΩΤΟ)

Υπενθυμίζουμε, ότι το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253. Η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φορούσε πιτζάμες, ενώ έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA