Ν. Γεωργάτος: «Καλούμε τον δήμαρχο να αναθεωρήσει την στάση του για το ΔΑΡΙΓΚ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ν. Γεωργάτος: «Καλούμε τον δήμαρχο να αναθεωρήσει την στάση του για το ΔΑΡΙΓΚ»

Ν. Γεωργάτος: «Καλούμε τον δήμαρχο να αναθεωρήσει την στάση του για το ΔΑΡΙΓΚ»
Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, σχετικά με τον επικείμενο πλειστηριασμό της εκτάσεως της ΔΑΡΙΓΚ, επισημαίνει για μία ακόμη φορά τη θέση του που είναι σαφής και ξεκάθαρη για την αναγκαιότητα της απόκτησης του ακινήτου αυτού από το Δήμο Χαλκιδέων, είτε αποκλειστικά είτε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 Οι δύσκολες μέρες που βιώνει ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, καθιστούν ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη αυτή, διότι μόνο με ιδιοκτήτη αυτοδιοικητικό φορέα, μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέλλον η έκταση αυτή σε όφελος των δημοτών. Κατά συνέπεια θα μπορούν να αποτραπούν επιχειρηματικά συμφέροντα που σύμφωνα με τα διαδραματιζόμενα και σε άλλους επαρχιακούς δήμους της χώρας μας, τείνουν στη δημιουργία μεγάλων εμπορικών κέντρων που αφαιμάζουν την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα και τους καταναλωτές.  

Για το λόγο αυτό καλούμε τον κ. Δήμαρχο Χαλκίδας να αναθεωρήσει τη στάση του για το θέμα αυτό, να επιδιώξει με κάθε πρόσφορο μέσο την απόκτηση της εκτάσεως της ΔΑΡΙΓΚ από το Δήμο και την Περιφέρεια και να εμμείνει στη μη αλλαγή της χρήσης της γης στην έκταση αυτή, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να γίνει η ΔΑΡΙΓΚ περιουσία όλων των Χαλκιδέων.

Για το ΔΣ,  Ο Πρόεδρος  Γεωργάτος Νικόλαος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA