ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Παραίτηση με «καρφιά» από Μάριο Λεβέντη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Παραίτηση με «καρφιά» από Μάριο Λεβέντη

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Παραίτηση με «καρφιά» από Μάριο Λεβέντη
Επιστολή παραίτησης του δημοτικού δυμβούλου Μάριου Λεβέντη από τη θέση του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας...

"Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών συμβούλων, η δημοτική μας παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» θέλησε να δείξει τη διάθεσή της για εποικοδομητική συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε την αποδοχή της θέσης του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου.

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της νέας δημοτικής θητείας, έχουμε με θλίψη διαπιστώσει πως η σημερινή δημοτική αρχή με τις μεθόδους της απαξιώνει παντελώς το δημοτικό συμβούλιο στο σύνολό του. Το αποκορύφωμα υπήρξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όπου η παράταξή μας έφερε προς συζήτηση το θέμα του οικοπέδου του «Δάριγκ», ένα θέμα που κυριολέκτικά «καίει» όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Παρά την εξαιρετική σημασία του θέματος, η δημοτική αρχή φρόντισε ώστε η συζήτηση να ξεκινήσει στη 1 π.μ.! Η συζήτηση έληξε με τον ίδιο τον δήμαρχο να απαγορεύει τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, καπελώνοντας όλους τους συμβούλους, ακόμα και αυτούς της δικής του παράταξης.

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου. Έχει γίνει φανερό πως σε αυτή τη δημοτική θητεία η αντιπολίτευση θα έχει εξαιρετική σημασία. Η δράση της πρέπει να γίνει ακόμα πιο έντονη και για το σκοπό αυτό θα αφιερώσω στο εξής το χρόνο μου και τις δυνάμεις μου."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA