Τελευταίο αντίο στον "σερ" της δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τελευταίο αντίο στον "σερ" της δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τελευταίο αντίο στον "σερ" της δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Πλήθος κόσμου, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, άνθρωποι που τον γνώρισαν, άνθρωποι που τον ήξεραν μόνο μέσα από τη δουλειά του, βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους τελευταίους "εφημεριδάδες" της δημοσιογραφίας, τον Σεραφείμ Φυντανίδη.

Στεφάνια έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Τελευταίο αντίο στον "σερ" της δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε ηλικία 77 ετών, το βράδυ της ημέρας των Χριστουγέννων, η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και μια ιστορική μορφή της δημοσιογραφίας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο χώρο.

Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννος Παπαντωνίου, Όλγα Τρέμη, Γιώργος Καρατζαφέρης, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης, Άντζελα Γκερέκου, Προκόπης Παυλόπουλος είναι ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο το μεσημέρι του Σαββάτου.  Παρόντες στο τελευταίο αντίο επίσης οι: Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννης Καψής, Παντελής Καψής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Συντετριμμένος ο στενός του φίλος Γιάννης Βότσης αλλά και ο "Κυρ", που όπως είπε κάθε Σάββατο έπινε καφέ μαζί του αλλά σήμερα, έμελλε να είναι στο Α' Νεκροταφείο για να του πει το τελευταίο αντίο.

ΒΙΝΤΕΟ

newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA