Κύμη: Εικόνες ντροπής στις Κονίστρες μέσα στις γιορτές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Εικόνες ντροπής στις Κονίστρες μέσα στις γιορτές! (ΦΩΤΟ)

Κύμη: Εικόνες ντροπής στις Κονίστρες μέσα στις γιορτές! (ΦΩΤΟ)
Οι εικόνες τραβήχτηκαν παραμονή Χριστουγέννων, στο χωριό Κονίστρες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου...
 

Η περιοχή ήταν στολισμένη με σκουπίδια αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος, Τάσος Βλάχος, ο οποίος καταγγέλει τα εξής:

"Αυτές οι φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στους Άρχοντες που διοικούν σήμερα το δήμο μας. Εικόνες για card postal,εικόνες που αντικατοπτρίζουν μέρες γιορτινές ,το χάλι και την κατάντια της Κονίστρας.


Και οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι, κρυμμένοι στα γραφεία τους αδυνατούν να διαχειριστούν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας. Ακατάλληλοι όχι μόνο στην παραγωγή έργου, αλλά και στην ικανοποίηση των αυτονόητων.
 

Συσκότιση στα χωριά, το χριστουγεννιάτικο στόλισμα είναι μάλλον πολυτέλεια, προσπαθούν να μας προσαρμόσουν στο καταθλιπτικό κλίμα της κρίσης, τα σκουπίδια στους κάδους μέρες τώρα, τα μαζεύουν όποτε θυμηθούν, τα δρομολόγια που εξυπηρε τούσαν κατοίκους δυσπρόσιτων χωριών καταργήθηκαν, το βυτίο λυμάτων καταργήθηκε, τα δρομολόγια της Κυριακής που μετέφεραν δημότες μας στη λαϊκή των Κονιστρών και αυτά καταργήθηκαν.
Κύμη: Εικόνες ντροπής στις Κονίστρες μέσα στις γιορτές! (ΦΩΤΟ)
Αλήθεια τι λέει γιαυτό ο πρόεδρος των Κονιστρών που κόπτεται τόσο πολύ για την τόνωση της αγοράς? Την περασμένη Κυριακή στην αγορά υπήρχε συγκοινωνιακό χάος, γιατί καταργήθηκε ο τροχονόμος.

Λοιπόν κύριοι. Σοβαρευτείτε, βγείτε έξω από τα γραφεία σας, δείτε την πραγματικότητα, ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι δάφνες της νίκης μαράθηκαν και η καραμέλα του ΄΄ Παραλάβαμε χάος΄΄ από το πολύ πιπίλιγμα έλιωσε, τώρα έχετε δουλειά μπροστά σας. Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με θεωρίες ούτε μετατοπίζοντας ευθύνες στους προηγούμενους για να καλύψετε δικές σας αδυναμίες.
 

Εμείς για να σας θυμήσουμε, τέτοιες γιορτινές μέρες δίναμε φώς και λαμπρότητα, είχαμε τα χωριά καθαρά και το κυριότερο ήμασταν κοντά στους δημότες μας, όπως θα εξακολουθούμε να είμαστε κοντά τους.
 

Κύριε αντιδήμαρχε των Κονιστρών και λοιποί παροικούντες εκεί,πείτε μας πού είναι οι εργάτες και τα μηχανήματα που θα φέρνατε στην Κονίστρα? Ξέρετε τι εννοώ, Αυτά που μας πήραν στην Κύμη. Τώρα που πήγαν όλα αυτά?
 

Ούτε εργάτες έχετε,ούτε μηχανήματα. Κανένα στήριγμα, καμιά οργάνωση, δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος, γιαυτό και τούτο το χάλι.Σε λίγο καιρό αν συνεχίσετε έτσι δε θα μπορείτε να αντικρίσετε τον κόσμο.
 

Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να συγκρίνει και να κρίνει. Μάλιστα δε, η κριτική έχει αρχίσει από δικούς σας υποστηρικτές , οι οποίοι μιλούν δυσμενέστατα για την ανικανότητα του δημάρχου και της δημοτικής αρχής."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA